16 Temmuz 2013 Salı

100. Yıl İzci Parkı Forumu - 16.07.2013

1. Ankara'da an itibariyle birden fazla Ethem Sarısülük Parkı olduğundan İzci Parkı'nın adının direnişe dair başka bir isimle değiştirilmesi, önerileri almak için hazırlanacak olan ankete bu konuyla ilgili bir soru eklenmesine karar verildi.

2. Parka haziran direnişini anlatan bir anıt dikilmesi kararlaştırıldı. Anıtın malzemesi (pirinç, seramik...) gibi detayların perşembe gününe kadar Facebook grubu üzerinde tartışılıp, perşembe günü forumda netleştirilmesine karar verildi.

3. Cumartesi günü yapılması planlanan şenlik için sorumluluk almak isteyenlerin en kısa zamanda Yiğit'e isimlerini ve iletişim bilgilerini yazdırmasına karar verildi.

4. Şenliğe dair,
§  Yarın ses sisteminin durumu kesinleşecek.
§  Önümüzdeki üç gün şenliğin örgütlenmesine çalışılacak.
§  Yarın ya da perşembe günü ses sisteminin ayarlanamaması durumunda şenliğin ertelenmesi önerildi.
§  Şenlikte sorumluluk alacakların her gün 19:30'da İzci Parkı'nda buluşmasına karar verildi.


5. İnsanların forumlara katılımının nasıl arttırılabileceği tartışıldı. Haftalık programın dağıtımının yaygınlaştırılmasının önemine değinildi.

6. Konuşmacı katılımlı forumların faydalı olup olmadığı tartışıldı. Geniş bir kesime hitap edebilmesi açısından, haftaya 4+4+4 eğitim sistemi değişikliği konusunda (Eğitim-Sen'den vs...) konuşmacı çağırılması ve duyurunun yapılması için de 4+4+4 ile ilgili broşür dağıtılması önerildi. 

7. Odtü Oyuncularının 19-20-21 Temmuz tarihlerinde oynayacakları oyuna birlikte gitme kararı alındı. Etkinliğin biletlerini Muhammet'ten edinebilirsiniz. Ücretsizdir. (Yanlış not almadıysam) Etkinliğin detaylarına bağlantıdan ulaşabilirsiniz.